Historien om os

Engle om Natten består af Susanne Schjellerup Petersen – sang, guitar og percussion, Mette Petersen – sang, Jesper Lindblad – bas og sang, Kaj Trojahn – sang, guitar, okulele og harmonika, og Simon Bordal Hansen sang, guitar og mundharpe. Ved særlige lejligheder har vi også vores dygtige lydmand med, Henrik Persson.

Fra venstre: Simon, Susanne, Mette og Kaj. Fra premieren på Hegnegården, Orø.
Fra venstre: Simon, Susanne, Mette og Kaj. Fra premieren på Hegnegården, Orø.

Gruppen opstod da musikforeningen Orø Allstars blev dannet sommeren 2013. Ud på efteråret var gruppen med de nuværende medlemmer en realitet og vi spillede vores første egne sange.

Stilen er folk-inspireret, men er ikke bundet til en bestemt genre. Det er mere instrumenterne og teknikken, der sætter grænserne. På de fleste sange synger alle fire.

Gruppens første selvstændige optræden var på Hegnegården, Orø, februar 2014. Inden da spillede vi en håndfuld sange ved musikforeningens fællesarrangement i Orø Forsamlinghus i november 2013. Ved den lejlighed var to andre også med i bandet, nemlig Karina på klaver og Chris på trommer. Begge forlod dog gruppen kort tid efter.

Jesper Lindblad kom med i bandet i december 2015 som bassist. Jesper synger også, og kan spille både horn og keyboard.

5 engle med navne

Vores nye lydmand Henrik Persson trækker kablerne og får styr på mixeren!
Vores nye lydmand Henrik Persson trækker kablerne og får styr på mixeren!

Engle om Natten spiller sange, som skal være værd at lytte til. Teksten vil noget, musikken i sin helhed også. Så vi synes selv, vi passer godt ind i tænksomme miljøer – cafeer, foreninger, kirker, ja alle steder, hvor der er tid til at nyde og reflektere.

Sommeren 2014 tog vi initiativ til en mini-folk-festival på Orø, og det blev en meget fin dag med masser af besøgende. En lokal succes! Opfølgningen i 2015 kaldte vi for Orø Midsommerdage, og den gentages i 2016. Her er vi sammen med mange flere om at lave dage med musik, litteratur og meget andet godt. Se mere om Midsommerdagene.

Fra vores mini-folk-festival på Hestebedgård, Orø, sommeren 2014.
Fra vores mini-folk-festival på Hestebedgård, Orø, sommeren 2014.

Genuine Orø Folk-Musik